Wouter Broekema is als mondhygiënist afgestudeerd in 2002 aan de Hogeschool Utrecht. Sindsdien is hij werkzaam in het Centrum Parodontologie & Implantologie Amersfoort.

Hier voert hij diverse parodontologische handelingen uit in samenwerking met de parodontoloog.

Daarnaast is Wouter stagebegeleider voor studenten van Hogeschool Utrecht en Hogeschool Inholland binnen ons Centrum.

Verder participeert hij in het organiseren van informatie- bijeenkomsten voor onze verwijzers. Ook het up to date houden van het in de praktijk gehanteerde behandelprotocol, behoort tot de werkzaamheden.

Als mondhygiënist is Wouter lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) en staat hij ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM).

Jaarlijks neemt hij deel aan diverse opleidingen en congressen om up to date te blijven op het gebied van mondhygiëne. Zo heeft hij in 2012 zijn Bachelor of Health titel behaald.

Sinds 2006 is hij lid van een studiegroep voor mondhygiënisten om vakkennis uit te wisselen. Ook is hij lid van diverse adviescommissies op het gebied van mondzorg.

Als mondhygiënist vindt hij het elke keer weer een uitdaging om samen met de patiënt het maximale resultaat te behalen. Mensen daadwerkelijk mondgezond krijgen is en blijft het allermooiste dat bestaat!

NVM Mondhygienisten

KRM logo 2016

« Terug naar medewerkers overzicht